Sons compartits. Poemes, textos i pretextos

Il·lustracions de l´artista Carlos Maiques.

12,00 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram

Descripción

sons compartits és el primer poemari del músic, escriptor i editor valencià Josep Lluís Galiana. Amb aquest volum, EdictOràlia enceta una nova col·lecció dedicada a la poesia. Sense un nítid fil conductor, encara que sí amb algunes línies melòdiques recurrents o alguns motius i temes recursius, aquesta selecció de poemes, textos i pretextos fa partícip al lector d´una experiència sonora, quasi musical.

El seu caràcter fragmentari no és una casualitat, més bé és el resultat d´una no intenció, d´una hibridació de gèneres, d´una atzarosa manera de viure l´escriptura, d´una necessitat d´experimentar amb les sonoritats. «I és que Galiana ha escrit els seus sons com un llibre incomplet i desordenat, assegura Maria Tomàs Garcia en el seu pròleg, com correspon al jugador lingüístic sense por a la paraula i contra el temps del fonema sense frontera. Eixe baix continu en una obra amb la qual vol enganyar-se el això diuen que va ser i era. Una qüestió de valor. Ni pentagrama, ni poesia, ni dibuix ni assaig.»

També proposa sons compartits una sèrie de llocs comuns, de figures culturals i artístiques transversals, comparteix objectes sonors, i explora i experimenta on no existeixen les fronteres, ni els límits, sinó horitzontalitats vulnerables, sensibles i delicades, però sempre enriquidores, energètiques i molt vitals.

Il·lustracions de l´artista Carlos Maiques.

Información adicional

Autor/a

Editorial

ISBN

9788494546563

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Sons compartits. Poemes, textos i pretextos”

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

COMPARTIR

Sons compartits. Poemes, textos i pretextos