IRA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram

Una pragmàtica poètica i vital adreçada a obrir l’ésser a la llum sense oblidar l’obscuritat que ens il·lumina en el món on tots vivim

10,00 

5 disponibles

Descripción

Ira és una reflexió conscient que cerca poetitzar el dolor a partir de l´experiència pròpia, sigui aquesta interior o exterior. En aquest sentit, les imatges que en deriven -cada vers i cada mot- interpel·len al lector directament amb el propòsit de commoure’l per mitjà de la paraula. El dolor -l’existència- com a fonament de la revolta que ens aproxima a una praxi alliberadora. Una pragmàtica poètica i vital adreçada a obrir l’ésser a la llum sense oblidar l’obscuritat que ens il·lumina en el món on tots vivim.

Jordi Solà Coll (Barcelona, 1963). Escriptor i fotògraf. Ha cursat estudis d´antropologia cultural en tallers i seminaris organitzats pel MUSEF (Museo Nacional de Etnografía y Folklore, La Paz, Bolívia). És autor, aproximadament, de mig miler d´articles editats per diferents mitjans de comunicació.  Com a poeta es va donar a conèixer amb Ulls de glaç (2017), 32è Premi Miquel Martí i Pol de Roda de Ter. L´etnografia i els viatges són dues passions que compagina amb la docència. En l´actualitat, és professor de Casa Àsia.

Información adicional

Autor/a

Editorial

ISBN

9788412008425

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “IRA”

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

COMPARTIR

IRA