Inicio»Puentes»Avances»Notas de prensa»Ciencia ficción en catalán

Ciencia ficción en catalán

0
Compartidos
Pinterest Google+

Malsons de gat, distopía y sugerencia

Malsons de gat, el llibre que inaugura la col·lecció Medea de literatura fantàstica i ciència ficció en llengua catalana, arribarà a les llibreries per Sant Jordi. Actualment, el llibre es pot adquirir a través del web d’Editorial Hermenaute com a prevenda i amb un 5% de descompte.

Malsons de gat és un llibre de relats foscos, distòpics i en la línia de la ciència ficció més suggerent que planteja 15 històries on la realitat sempre es posa en qüestió. Els malsons dels gats, animals sempre especials i evocadors, i també dels éssers humans, prenen forma en aquest recull de satírics cops de puny literaris. Un llibre que conjuga la ciència ficció, l’horror grotesc i que és mou en paràmetres un xic surrealistes.

Malsons de gat és un artefacte literari singular. No és un recull de contes ni una antologia, sino un viatge a sis mans inspirat en el joc literari dels cadávers exquisits. Tot comença com un repte a través del correu electrónic. «Ep, mira, tinc aquest inici de relat, vols continuar-lo?». La resposta no es fa esperar i deriva en un creuament de textos que s’allarga durant uns anys.

malsons_de_gat

Sinopsi: A Malsons de gat hi trobareu quinze històries, quinze malsons d’índole ben diversa, amb personatges que habiten mons inquietants, on la foscor és gairebé sempre present, com si l’obscuritat per ella mateixa tingués el do d’afavorir que s’esdevinguessin fets extraordinaris. Sembla que en els humans, els malsons i la por van de bracet.

Els autors: Sergi G. Oset, Patrícia Muñiz i Igor Kutuzov son els escriptors que han desenvolupat aquest artefacte literari diferent i adictiu. Tots tres presenten un bagatge literari singular i inconformista, viuen al barri barcelonés de Gràcia, comparteixen codigs culturals i passió pels gats.

Sin comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.